KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2021

Model KTM 1290 SUPER ADVENTURE S bol stvorený pre rýchlu a nenútenú jazdu. Vďaka vidlicovému dvojvalcu s Adventure parametrami, výkonom 160 koní a krútiacim momentom 138 Nm zvládneš každú cross-country jazdu s absolútnym prehľadom. Adaptívny tempomat a semi-aktívne odpruženie v kombinácii s prepracovanou ergonómiou a technológiami zameranými na jazdca, posúvajú agilitu stroja a komfort pri zdolávaní dlhých vzdialeností na úplne novú úroveň. Je to trúfalé tvrdenie, ale dokázali sme to – KTM 1290 SUPER ADVENTURE S je novým meradlom vo svojej kategórii.

Motor

Osvedčený vidlicový dvojvalec LC8 si právom vyslúžil ocenenie pre najkompaktnejší, najľahší a najvýkonnejší motor v tomto segmente. Ponúka výkon 160 koní a mohutný krútiaci moment 138 Nm. Spĺňa všetky normy EURO5. Veľkým plusom motoru sú dlhé servisné intervaly až 15 000 km s nízkou spotrebou paliva.

Palivová nádrž

Kompletne prepracovaná palivová nádrž s 3 oddielmi a objemom 23 litrov. Nádrž tvoria dve postranné časti a vrchná stredová nádrž z ktorej palivo preteká do dvoch bočných. Viečko nádrže je taktiež nové a je riadené elektronicky. Čo je ale najlepšie? Úložná schránka pripomínajúca ikonicky model KTM 990 Adventure dostala nový dizajn a tiež USB port. Je dostatočne veľká, aby sa do nej vošiel tvoj smartphone, slnečné okuliare alebo peňaženka.

Podsvietený prepínač ponúk

 

Úplne nový prepínač nielenže dobre vyzerá, ale oceníš ho predovšetkým za zhoršených svetelných podmienok, keď potrebuješ nájsť tie najdôležitejšie tlačidlá mrknutím oka.

Prístrojová doska

Novinkou je 7 palcový displej odolný voči poškrabania. Vyznačuje sa prehliadnou grafikou a skvelou čitateľnosťou. Môžete si na ňom upravovať nastavenia semi-aktívného odpruženia a všetky informácia budete mat k dispozícii na prvý pohľad, rýchlo a jednoducho, žiadne prechádzanie v zložitom menu. Displej dopĺňa prepínač ponúk na riadidlách. O konektivitu sa stará aplikácia KTM MY RIDE, ktorá komunikuje prostredníctvom Bluetooth a poskytuje podrobnú navigáciu, prehrávanie hudby a dokonca si vďaka nej vybavíte svojej prichádzajúce hovory. Stále sa vám odráža svetlo na displeji ? TFT si viete nakláňať.

Nenašli ste, čo práve hľadáte?

Pomôžeme vám. Vyberte si čokoľvek zo stránok nášho importéra, pošlite info na náš mail predajna@ktm.sk a o všetko ostatné sa postárame.

Prejsť na stránku importéra